luni, 26 ianuarie 2009

Slayer




Moarte, sinucidere, razboi, satana, ucigasi in serie, bolnavi mental, anti-religie, tortura. SLAYER!!!

Cam asta au in cap baietii de la Slayer, trupa nascuta in 1981 in California, S.U.A. Nu se stie ce i-a determinat pe pustii de atunci sa revolutioneze metal-ul , dar metalistii din toata lumea ar trebui sa le plateasca drogurile pentru urmatorii 50 de ani pentru ceea ce au facut taticii acestia pentru metal. Slayer, pentru cei care nu sunt familiarizati cu ceea ce s-a intamplat pe scena metal in ultimii 25 de ani, fac parte din " The Big Four" (alaturi de Anthrax, Megadeth si inca niste sclavi care acum fac muzica de petrecere), curentul de trupe care au inventat genul THRASH.

Se zice ca intr-o zi, Kerry King ( chitarist) era spart acasa si astepta o livrare de pizza, gandindu-se probabil la zecile de mii de mame care o sa fie speriate de sunetele nesfante iesite din boxele progeniturilor lor urate, in momentul acela suna soneria si apare Dave Lombardo ( tobarul) care lucra la livrari de pizza. Asa s-a nascut SLAYER. Ma rog, daca vreti sa stiti exact uitati-va pe wikipedia in pula mea. Au mai facut cunostinta cu inca 2 betivi si au inceput sa cante ( Tom Araya, vocea inconfundabila care poate aduce femei la orgasm urland despre mutilare si razboi; Jeff Hanneman, creatorul de riff-uri monstroase scoase parca din rai/iad/valhalla/gagicata).

Cariera lor urmareste parcursul a zece albume. 5 albume sunt considerate clasice de catre critici ( oamenii care stau la concerte ca femeile si nu participa la dezmat), 3 mediocre si 2 destul de proaste fiindca nu mai aveau bani si au incercat sa bage influente Nu-Metal. Trist cand artistii nu au bani de cocaina, stim cu totii asta.

Da click aici pentru discografie, curva care downloadeaza ilegal albumele ce esti.

Va pot recomanda cateva albume, nu melodii de la ei. Vom face asa : un album, o melodie.

Raining Blood ( Piesa fanfara Slayer, de pe Reign in Blood, imnul tuturor thrasherilor. Da, de pe DVD. E live.)

South of Heaven
( tot un live, de pe South of Heaven)

War Ensamble ( album : Seasons in the abyss. Videoclip oficial.)

Killing Fields ( Divine Intervention. Fan video.)

Disciple ( simplu pus, melodia asta ESTE Slayer. Doar versuri si poza.)

Eyes of the Insane ( de pe ultimul album Christ Illusion, video profi.)

Ar mai fi melodii si clipuri, dar ati inteles ideea.



Ca sa va dati seama, voi aia care nu ascultati metale, de cat de cunoscuti sunt Slayer, faceti acest experiment : mergeti intr-o "rockoteca", urlati SLAYERRRRR, si vedeti atunci ca si daca sunt numai 3 persoane prezente acolo ( cei omniprezenti adica) veti primi cel putin un urlet si o bere. Si daca nu primiti o bere inseamna ca sunt betivi si saraci. Probabil studenti la istorie.


Hai bine inca una : Silent Scream (live, aceasta melodie o sa placa femeilor)

In fine, I'm a fanboy. Si gay pentru ei. Rau de tot.

2 comentarii: